AT Hjemme Blogg

Lett å Følge Tips Om Forbedring Av Hjemmet

Prøv Disse Nyttige Ideene Til Forbedring Av Hjemmet

Hvis du har en ekstra helg og vil gjøre noe for å forbedre hjemmet ditt, kan du ta noen sekunder på å lese rådene som følger. Selv om ikke alle kan gjøre det selv, vil selv de som ansetter en profesjonell, ha nytte av å forstå noen av de grunnleggende om forbedring av hjemmet.

Trenger du å fikse et hull i veggen din laget av en spiker eller skrue. Lag en divot i veggen med den avrundede enden på en skrutrekker ved å trykke den inn i skruehullet. Bruk deretter spackle eller gipsforbindelse for å fylle divotet. Dette vil gi deg en fin, jevn veggflate.

Hvis du får komplikasjoner når du prøver å omforme en del av huset ditt alene, be om hjelp. Det er ingen skam å be om hjelp når du kommer over et hinder. Et hjem som er ordentlig ombygd ser bedre ut enn et hjem som ble ombygd dårlig og ikke gjort riktig.

Hvis du har popcorn i taket, blir du kvitt den. Popcorn-takutseendet var veldig populært på 60- og 70-tallet, men nå ser det bare datert ut. Du kan finne løsninger som vil myke opp teksturen slik at du kan skrape den bort. Det er en enkel forandring, men det kan virkelig føre huset ditt godt inn i det nye århundret.

Du trenger ikke å kaste ut de gamle kurvemøblene. Visst, det kan være forvitret, men du kan gjøre dem gode som nye. Bytt ut de gamle putene, eller sy et nytt deksel til dem. Kjøp litt billig spraymaling i sjokkerende svart eller elegant hvit, og spray kurvsettet i den valgte fargen. Sørg for å bruke en beskyttelsesmaske over munnen for sikkerhets skyld. Dette kan få terrassesettet til å se bra ut som nytt og gi deg en grunn til å tilbringe dagen utendørs.

Å bruke de riktige verktøyene kan bety forskjellen mellom et vellykket oppussingsprosjekt og en katastrofe. Hvis du har riktig utstyr, vil du sikre at du gjør en god jobb, og det er enkelt å gjøre. Det hjelper også å vite hva den beste måten å bruke hvert verktøy på.

Søk råd før du begynner å gjøre det selv-prosjekter. Det kan være viktige trinn du vil overse hvis du ikke vet hva du gjør. Selv om mange husholdningsjobber kan gjøres selv, er det alltid lurt å spørre en ekspert hvordan du gjør jobben riktig.

En ny fare venter i boligforbedringsindustrien, takket være våre naboer over Stillehavet. Ja, disse kinesiske produktene plager folk igjen. Denne gangen er det med gipsveggen deres, også kalt veggbrett eller bergstein. Mye av bergarten som er brukt i konstruksjon i USA har blitt importert fra Kina siden 2005. Mye av den har ikke den samme kvalitetskontrollen som amerikanskproduserte gipsplater gjør. Noen ganger kan gips fra Kina til og med avgi etsende gass, som kan ødelegge ledninger innebygd i veggen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av forbedring av hjemmet, generelt og hvilke typer prosjekter du bør se på, kan du se hvordan det har potensial til å dra nytte av kvaliteten på hjemmet ditt, så vel som bunnlinjen. Du er klar til å komme deg ut og takle helgen.

Forbedre Hjemmet Ditt


Legg igjen en kommentar