AT Hjemme Blogg

Lett å Følge Tips Om Forbedring Av Hjemmet

Oppussing Av Hjemmet

Enten du vil legge til et dekk i huset ditt eller lære å gjøre den falske etterbehandlingsteknikken du så på HGTV, gir denne artikkelen tips og tips om forskjellige ting du kan gjøre hjemme for å gjøre det mer personlig og et hjem du kan stolt av fordi du gjorde det selv.

Hvis du kjøper et hjem, bør du vurdere å ansette en profesjonell boliginspektør. Dette vil gi deg en objektiv evaluering og lar deg se ting fra et annet perspektiv. En tredjeparts profesjonell som tilbyr et helt objektivt syn, vil sørge for at alt som må løses blir funnet.

En enkel og kostnadseffektiv måte å pusse opp hjemmet ditt på er å male interiøret. For å estimere mengden maling du trenger, må du beregne kvadratmeter av veggene. Bare multipliser lengden på veggen med høyden. En liter maling vil dekke omtrent 350 kvadratmeter. Husk at du kanskje trenger to strøk maling, avhengig av hvilken farge du maler over.

Vurder en virkelig «grønn» makeover til landskapsarbeidet ditt. En populær ny trend innen landskapsarbeid er å få hagen din til å passe klimaet og området du bor i. Borte er behovet for den perfekte grønne plenen hele året. Hvis du bor i et tørt klima, bør du vurdere å lage et landskap som er tolerant mot tørke, og du vil spare penger på vanningskostnader og hjelpe miljøet.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du vurdere det beste alternativet for utvendig belysning. Dette er viktig hovedsakelig for energiforbruk, ettersom bevegelsesdetektorer vil sikre at lys blir gitt i de spesifikke områdene bare når det er absolutt behov for det. Ellers vil det å legge igjen lys over natten legge seg opp i løpet av et år.

Om sommeren, gå utenfor og velg noen blomster. Plasser villblomstene mellom sidene i en gammel og uønsket telefonbok. Haver rundt 50 til 60 pund bøker på toppen av telefonboken for å presse blomstene tørre. Etter omtrent en ukes pressing, fest blomstene dine på et stykke kartong og heng dem på rommet ditt. De skaper et flott fokuspunkt i tillegg til en naturvennlig tilnærming til innredning av hjemmet.

Bytt dusjforheng en gang i måneden. Dusjing gir overdreven fuktighet på et bad som igjen får dusjgardiner til å utvikle mugg og mugg. For å holde plassen frisk og sunn, bytt ut gardinene. Ikke kjøp dyre plastgardiner med vanskelig å finne design, og du vil ikke føle deg dårlig om å bytte den ut.

Takforbedringer kan være et utmerket valg for et boligforbedringsprosjekt . Vurder å velge hvite fliser for å gjøre taket ditt på nytt. Fliser som er lysere i fargen kan redusere mengden varme som trekkes inn på loftet ditt. Dette hjelper deg med å spare penger på energiregningene dine om sommeren.

Som du kan se, er det en rekke ting du kan gjøre rundt hjemmet ditt, både inne og ute, som vil sette ditt personlige preg på det. Det trenger ikke være noen større endring, for selv de minste tingene kan utgjøre en stor forskjell hvis de gjøres riktig og strategisk.