AT Hjemme Blogg

Lett å Følge Tips Om Forbedring Av Hjemmet

Fantastiske Tips Som Hjelper Deg Med Ditt Oppussingsprosjekt

Fra det dekk i bakgården til vindussetet i stuen, er det mange typer oppussingsjobber som huseiere prøver å ta på seg hver dag. Mens de fleste av disse jobbene ender med å lykkes, biter noen uunngåelig mer enn de kan tygge. Les disse tipsene slik at du ikke blir “noen mennesker”.

Forsikre deg om at du har vær stripping rundt alle dører og vinduer. Dette hjelper deg med flere problemer. Det holder luft fra å lekke ut og holder huset kjøligere eller varmere når du kjører luftkondisjonering eller varme. Det kan også forhindre at små vesener finner veien inn. Det er også bra hvis du er i et område som flommer mye, for å hindre at vann siver inn.

Du kan øke tørkingen av gipsplaten ved å bruke en hårblåsere! Enhver hårføner vil fungere så lenge den er bærbar nok til at du kan lede luftstrømmen fra den over lappen din. Hold lufttemperaturen satt til lav og ikke prøv å tørke plasteret for raskt, ellers sprekker det.

Solpanelstillegg kan være et flott oppussingsprosjekt. Selv om det kan være dyrt å installere panelene, vil strømbesparelsene gjøre investeringen din mer enn verdt. Dette kan hjelpe deg med å spare et betydelig beløp på strømregningene siden hjemmet ditt bruker mest lagret energi som kommer fra solen. Jorden vil takke deg.

Å kjøpe fancy dekorative puter kan være dyrt, og noen ganger stemmer de kanskje ikke overens. En fin måte å omgå dette problemet er ved å kjøpe stoff og sy dine egne putetrekk eller putetrekk. Hvis du velger å lage dine egne puter, sy du utsiden av saken og bruk deretter fylling fra de gamle og uønskede putene for å fylle de nye.

Stadig lukkede dører kan få en gang eller korridor til å virke lite innbydende og ubehagelig smal. Bytt ut den solide døren med en fransk dør, som har en serie klare glasspaneler innrammet av tre. Hvis du er opptatt av personvern, velger du gjennomsiktig glass eller et lim for å gi glasset et ”frostet” utseende. Home Depot og Lowes bærer selvklebende vindusfilmer for under tjue dollar.

Fremhev husets positive funksjoner når du forbereder deg på å selge. Tenk alltid vakker utsikt fra vinduer og få mest mulig ut av husets naturlige eiendeler. Uansett hva hjemmet ditt tilbyr, gjør ditt beste for å understreke de beste funksjonene. Hvis du gjør dette, vil eventuelle kjøpere kunne se hva som er så spesielt med hjemmet ditt.

For å gjøre det enkelt å oppdatere hjemmet ditt, bør du vurdere å dekke daterte popcornhimler med gips. Alt du trenger er en bøtte med skjøtemasse, en bred sparkel for spredning av gjørme og mye tålmodighet. Du kan lage en jevn overflate over popcornet eller bli kreativ med måten du smører på, og du kan male over gipset for et moderne utseende.

Den beste delen om å lære å gjøre noe riktig er at du alltid vil vite hvordan du gjør det riktig. Å handle på et innfall og prøve å ordne hjemmet ditt uten riktig kunnskap, kan ende veldig dårlig for deg. Du har nettopp lært noen tips om forbedring av hjemmet i artikkelen ovenfor, og du bør absolutt bruke dem.

Forbedre Hjemmet Ditt


Legg igjen en kommentar